FeritDursun arkadaşlar Windows 10 bilgisayarıma eset antivirüs indirip sonrasında sildim fakat şimdi Windows defender çalışmıyor eklentideki sorunu veriyor acil yardım [beklenmeyen hata üzgünüz bir sorunla karşılaştık lütfen tekrar deneyin.]
Halil Han BADEM FeritDursun Merhaba, ESET bileşenleri kaldırılırken tam kaldırılmamış olabilir. Bazı çözüm getirebilecek işlemleri yazayım. Bilgisayarınızı temizleme aracı ile temizleyin. (CCleaner gibi veya daha farklı) Registry temizliği yapın. Yine aynı uygulama ile. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Defenderi tekrar başlatmaya çalışın. Çalışmıyorsa; başlat > hizmetler diyip oradan defender servisini bulunuz. Servis durumunu kontrol ediniz, devre dışı ise sağ tık ile aktifleştirmeye çalışınız. Bu durumda yine hata alırsanız başlat>olay günlükleri diyerek hata açıklamasına bakınız. Hata açıklamasına göre araştırma yapabilirsiniz.
FeritDursun Halil Han BADEM kullandıktan sonra ccleaneri siliyimmi yani o yüklü iken defender çalışırmı
FeritDursun Halil Han BADEM ? Reis hizmetlerden geliyorum Windows defendere şöyle bir hata veriyor (sistemde belirtilen dosyalar bulunamiyor) napmam gerek
Halil Han BADEM FeritDursun Çalışır, o uygulama gereksiz dosya ve registry anahtarlarını silmek için mevcut.
Halil Han BADEM FeritDursun ESET sistem dosyalarına zarar vermiş olabilir. Siz kaldırırken sistem dosyalarını kaldırmış olabilir. Bunun için sistem yedeğiniz varsa yedeği yüklemeniz daha doğru olacaktır. Şu an aklıma geldi. Güncellemeleri açıp güncelleme almayı deneyin. Belki eksik dosyaları kendisi tamamlar. Sorun devam ederse şurada indirme linki varmış aşağıda. Onu kurun. Sorun çözülecektir.