Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim.
Biz şirkette "Angular" ve "Loopback" ile yazılım geliştiriyoruz. 6 aydır bu şirketteyim ve haliyle bu dillerde baya bir ilerledim. Bu arada hem çalışıp(part time) hem okuyorum (yazılım müh). Bu sebepten bana boş zaman kalıyor. Ben şirketten bağımsız kendimi mongo,mongoose ve bunlar gibi bir çok framework ile kendimi geliştirdim. Ve geçen hafta NestJS öğrenmeye başladım. Angular'a çok benzediği için çok zorlamıyor ama ileride ne olur bilemiyorum.
Bu arada ben aynı zamanda yapay zeka alanında da çok çalışıyor. Özellikle 3-4 aydır hafta 30 saat'e yakın sadece yapay zeka üzerinde çalışıyorum.
Bu arada kendimi anlatıyormuş gibi olmasın, sadece bulunduğum durumu anlatıyorum ki daha spesifik cevaplar gelsin.
Yani ben asıl sorum şu an NestJS'den devam etmeli miyim? Çünkü yani parça pinçik oldum.
Okul (C,C++,C# ve Java kullanılıyor) ,
iş,
yapay zeka,
kendi geliştirme (kitap okuma,etkinliklere katılma,facebook developer circle'da Project Leadim, Beykent Üniversite yazılım kulübünde başkan yardımcısıyım),
ingilizce (günümün 2 saaten fazlasını ingilizceye ayırıyorum, hala normal konuşacak bir seviyede değilim)
Yani 15 dakika dinlensem kendime kötülük yapmış gibi hissediyorum artık. Genel sorum da şu:
NestJS öğrenmek yerine zaten bildiğim Loopback'i kullanarak projeler yapmam NestJS öğrenmekten daha mı yararlı olur? İşlerde öyle bu adam bu framewokü kullanmış olmaz gibi bir şey var mı, yoksa projeye bakıp mı değerlendiriliyor.
Biraz uzun oldu ama dert büyük, vaktinizi çaldığım için kusura bakmayın. Sağlıkla kalın 🙏