nullcoder merhaba, bir adet npm projesi var localhostta çalışıyor benim istediğim bu projeyi sitede çalıştırabilirmiyiz yani php ye dökebilirmiyiz, bağımsız yapabilirmiyiz şimdiden teşekkürler
Halil Han BADEM nullcoder Merhaba, npm projesi demek yanlış olur node.js projesi demenizi tavsiye ederim. Sitede çalışır. Sunucunuza ilgili node.js paketlerini yükledikten sonra çalıştırabilirsiniz. PHP'ye dökme noktasında böyle bir durumun olduğunu zannetmiyorum. Node üzerinden PHP sunucusunu çalıştırılayabiliyor ama PHP'ye dönüştürmek olmaz. PHP Exec komutunu kullanarak Node.JS başlatılabilir. İyi çalışmalar.
Rayberk nullcoder zaten kod içinde kullandığın komutlar npmle kurduğun klasörlerdeki scriptlerle çalışıyor farkındaysan herhang bir npm mo0dülü kurduğunda node_modules adlı klaösr oluşuyor eğer global kurmadıysan bu modüllerle beraber yüklersen olur eğer hosting ücretli alcaksan sitenin destek hattına sorabilirsin serverlarda global olarak kurulumu modüller
KerimCETINBAS nullcoder Merhaba; neden böyle bir şeye ihtiyaç duydunuz anlayamadım. Nodejs projeleri genelde Nginx gibi bir reverse proxyiyi arkasına alarak localdan serve edilir.
nullcoder Halil Han BADEM anladım hocam peki jdk lazım oluyor siteyede jdk kurma şansımız yok herhalde onu nasıl halledebiliriz? teşekkürler.
Halil Han BADEM nullcoder JDK'dan kastın tam olarak ne olduğunu anlamadım. En basit örnek benim blog. Node.JS altyapılı (halilhanbadem.com) sunucuya node.js'nin gerekli paketlerini yükledikten sonra process(işlem) olarak başlattığında site çalışmaya başlar.
nullcoder Halil Han BADEM hocam projenin bir kısmı jdk ile çalışıyor. jdk web'te nasıl çalışacak/çalışabilir mi diye sordum
Halil Han BADEM nullcoder Bu durumu firma ile danışırsanız onlar yardımcı olacakttır. Eğer şu an lokalde çalışıyorsa sunucu üzerinde de çalışacaktır.