Ben şu an lise 2 öğrencisiyim. Yaklaşık 3 yıldır yazılımla ilgileniyorum. 1 yıldır Swift dilinde IOS için uygulamalar geliştirmeye çalışıyorum. İnsanlık için bir şeyler yapmayı/üretmeyi seviyorum(İdolum Bill Gates 😅 ). Hedefim elimden gelenin en iyisini yaparak app developer olmak. Tabi ki her yazılımla ilgilenen Türk. vatandaşı gibi hayalim Silikon Vadisi. Ama aslında kariyerimi silikon vadisinde geçirmek istemiyorum. İlk olarak iyi bir üniversite kazanıp yazılım müh. bölümden mezun olmayı ,daha sonra yurtdışında iyi bir yerde staj yapmak ve kendime olabildiğince deneyim kazanmayı ve yeterince para ve tecrübe kazanıp silikon vadisi gibi bir yeri Türkiye'ye kurmak istiyorum. Eğer başarabilirsem zaten insanların gözünde büyük bir adam olarak görüneceğimden eminim ve daha sonra da ülkemizi daha da ileri taşıyabilmek için Cumhurbaşkanı olmak istiyorum.
(Biliyorum bayağı uçuk bir hayal ama maalesef yaşıtlarım veya bu ülkenin parlak gençleri diye bahsedilen yeni nesil her zaman avrupa hayaliyle veya hayranlığıyla yaşıyor ama maalesef kimse ülkesini avrupa gibi yapmak için uğraşmıyor benim istediğim ise her ülkeden gençlerin Silikon Vadisine değil de Türkiye'de kuracağım yazılım merkezlerine gelmek için hayal kurması ) Okuduysanız çoook teşekkür ederim 😄 Sizin de yorumlarınızı bekliyorum özellikle de benden daha fazla hayat tecrübesi olan sevgili büyüklerimin 😅