Selamlar , günümüz dünyasında mobil uygulamaların yerini bir çoğumuz bilmekteyiz. Kodlama bilmeyen bir bireyin bile mobil uygulama çıkartabilmesine olanak sağlayan bir dünya hemde... İşin aslı sormak istediğim soru şudur : Bu mobil uygulama nasıl tutar ? Fakat bunu bu şekilde kuru kuruya bırakmamak gerekir. Aslında bir uygulamanın şöhretlenmesi , çok kullanıcıya sahip olması için belirli metodlar var fakat bunların hepsinin yapıldığının ve işin artık sadece fikrin güzel mi değil mi tartışmasına geldiğinin varsayımı ile örneklendirmeliyiz. Diyelim ki ben çocuklara yönelik bir uygulama yazdım. Çocuklar için eğitici , öğretici sayıları kavramak olsun renkleri kavramak olsun bir çok yönüyle hem sağlıklı hem kulağa ve göze hoş gelen bir uygulama oldu bu. Haa şimdi gel gelelim hem sektörümdeki tekel olmak için rakiplerime ( yani başka çocuk uygulaması yapan insanlara ki bu fikir çok kez yapılmıştır fakat hala tutma olasılığı var mıdır bu da bir soru ve ayrıca öne çıkacak mıyım bu da bir sorudur.) ve geriye kalan play storedeki 3 milyon uygulamanın sahiplerine. Hani derler ya ' bu fikri tek sen mi düşündün lan' evet bu da bir gerçek ama benim sorum şu yönde olacak hiçbir şekilde para yatırmadan kimseden destek veya reklam almadan yani yine para yatırmadan benim uygulamam insanlar tarafından indirilir mi ? şöyle bi 1m olmasa da 100k görür müyüz he ? ben bu işlerde çok yeni olduğum için bu mecraya başvurmak istedim çünkü burada tecrübeli insanlar çok ve bana sadece 3 5 satır ile büyük yardımınız dokunabilir keza benim gibi bu işlere kafa yormak isteyen , yoran diğer genç kardeşlerimede şimdiden teşekkürlerimi sunarım.