Mertkurtaran Merhaba ben yazılım ve programlamaya merakı ilgisi olan fakat bilgisi olmayan biri olarak nerden başlayıp hangi yolları izlemem gerektigini merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.
horriblebyte Mertkurtaran Öncelikle hoş geldiniz. Yazılımı niçin öğrenmek istiyorsunuz? Hayalinizdeki şey nedir? Bir mobil uygulama mı? Bir web sitesi mi? Bir oyun mu? Daha çok hangi alana yönelmek istiyorsunuz? Hedefinizi belirtirseniz bazı tavsiyelerde bulunabilirim.
Halil Han BADEM Mertkurtaran horriblebyte katılarak; niçin öğrenmek istiyorsunuz? Merakınızı oluşturan şey nedir? Ona göre yönlendirebiliriz.
Mertkurtaran Yanıtlar için teşekkür ederim. Ben daha çok mobil uygulama üzerine yoğunlaşmak o alanda kendimi geliştirmek istiyorum.
Spike Mertkurtaran mobil uygulama gelistirebileceginiz dillere yönelebilirsiniz. Ancak başlamadan önce mobil uygulama geliştirmek için sektörü iyice bir araştırın derim ben.
Mucahitbey Algoritma öneririm, ilk önc algoritmadan başla sonra ufak yazılım python gerisi sende artık masaüstümü , androidmi , webmi gerisi sende.
ekremsenturk Hiç bir fikrin yok sa, bir Bilgisayarın varsa, ve Windows 10 kullanıyorsan, "Uygulama Mağazası"nda Scratch var. Sürükle bırak ve boşluk doldur yaparak bir şeyler yapıyorsun. İnternet'te de bir sürü örnek video'su mevcut. Video izleyerek öğrenirsin.