Merhaba;
Bu ortam için bu post' u sabitler misiniz;
Herkes fikrini ya da olmaması/olması gerekenleri belirtirse gelişme açısından çok daha iyi olur. Bir ton yazılım forumları vs var, herkesin aşina olduğu yerler var fakat neden stackover gibi olamıyoruz neden böyle ortamlar yok derken bir derdim vardı ararken burayı buldum ve gayet sakin, anlaşılır dil ile yardımcı olunmaya çalışıldı.
Diğer ortamlarda üyelik üzerine çok sıkıntılı süreçler var, yok günde birkere post izni, yok şu kadar level olman lazım, vs vs. Kişi aklına takılanın cevabını bulamadıktan sonra ne işe yararsın sen sözüm ona ortamlar.
Ben fikirlerimi ve görmek istediklerimi paylaşıyorum;
-Yeni bir post açtığım da bana yapılan yorumlar veya başka kişinin sorusuna verdiğim cevap' a yanıt geldiğinde bildirim var ama o bildirim sadece var. Bunu pop-up veya sağ alt köşede uyarı olarak görmek isterim ki takip edebileyim.
- Sorulan soruların akışları aşağıya doğru akıyor , bunu biraz daha geniş ekran yapıp daha çok soru görmek daha da çok güzel olur.
- Sorulan soruların bir süre sonra mod onayından geçmesi ve sorun var düzeltilmesi ya da yasaklanması için mod alımı yapılmalı.
Aslında daha çok konu var ama şimdilik bunlar benim istediğim özelleştirmeler.