Merhaba, yıllardır freelance olarak çalışıyorum. Aşırı sipariş alıyor ve bunlara yetişemiyorum. Yanıma hem yükümü hafifletecek hem de beraber yol yürüyebileceğimiz birisini arıyorum. Ufak bir oluşumum var, özellikle yenilere bir çok kaynak sağlıyor ve onları geliştiriyorum. Bunlar öyle 3-5 pdf değil, 3 günde yapacağınız işi 1 günde nasıl yapacağınızın yolları... Gelişmeniz için kendi çapımda ufak bir koçlukta yapıyorum. Komisyon usulü ücret ödeyebilirim, VEFALI VE HEFESLİ OLAN (acısını çok çektim) dostlar arıyorum. Ne müşterilerle uğraşacaksınız ne başka bir şey, ben her şeyi ayarlayacağım. Siz sadece benimle konuşucaksınız, size iş getiricem o an uygunsanız ve işi yaparım diyorsanız yapıp paranızı alıcaksınız. Sadece kod yazıcaksınız, ne bir yayın ne başka bir şey.
Aradıklarım:
+ Unity ve/veya Web geliştirme dalında en az 2 yıl tecrübesi olan. (iki dalda da varsa harika)
+ Eğer Web geliştiriciyseniz, iyi bir kurumsal web sitesini tek başınıza yapabilmeniz.
+ Eğer Oyun geliştiriciyseniz, mümkün olduğu kadar tek başınıza bir oyunu yapabilmeniz. (ne kadar çok yan yetenek o kadar iyi ör: tasarım, UI/UX, ses efektleri, map design vs...)
+ Dalında Junior veya Mid level.
+ Uyuşuk mıy mıy ben onu yapamam bunu bilmiyorum diyen gevşeklerdense hevesli, bilmediği konuyu araştırıp öğrenip uygulayabilen. Bir yazılımcı nasıl araştırmaya hevesli olmayıp yapmasını bilmez...
Olursa İyi Olur:
+ 17-22 yaş.
+ İzmir'de oturan.
+ Tasarım bilgisi.
+ AI'ı doğru ve verimli bir şekilde kullanabilen.
Birazda tecrübenize bağlı ama çok yüksek ihtimal haftada 1 iş en az alırsınız. Ne kadar deneyimliyseniz alabileceğiniz işde o kadar çok ve yüksek fiyatlıdır.
Çok az kriterim var zaten, işinizi düzgün yapın yeter. Hem yol arkadaşı hem iş arkadaşı, aşırı çalışkan birisiyim. Yanıma da hevesli istekli birilerini arıyorum. Benden daha tecrübeliyseniz bile yine size iş bulur getirir ek gelir kazanmanızı sağlarım.
CV'nizi veya portfolyonuzu iletisim@kaganardabozok.com adresine gönderebilirsiniz.