CihatErdal arkadaşlar selam geniş kapsamlı barkod programı yapmak istiyorum verileri de e ticaret sitelerinde çekmek istiyorum ürün ismi barkod ve foto çekicem fakat sürekli hata alıyorum aldığım hata ürün bulamadı gibi hatalar sebebi çözümü nedir
OffLaZzzZ Cevaplamadan önce şunları bilmemiz gerek ; Hangi programlama dilini ve sürümünü kullanıyorsunuz? Hangi kütüphaneleri veya framework’leri (ve sürümlerini) kullanıyorsunuz? Hangi e-ticaret sitesi(ler)i hedefliyorsunuz? Örnek ürün sayfası URL’si nedir? Verileri çekmek için API mi kullanıyorsunuz, yoksa HTML scraping (örneğin Selenium veya requests + BeautifulSoup) mı? Site JavaScript/AJAX veya lazy-load kullanıyor mu? Bu durum için ne tür bir çözüm uyguladınız? HTTP isteklerinizde hangi User-Agent ve header ayarlarını kullanıyorsunuz? Hata alan kod parçacığını (minimal, 5–10 satır) paylaşabilir misiniz? Aldığınız tam hata mesajı veya exception stack trace nedir? Beklenen çıktı nedir? Gerçekte hangi verileri elde ediyorsunuz? Geliştirme ortamınız ve işletim sisteminiz nedir? (Windows, Ubuntu, Docker vb.) Daha önce hangi yöntemleri denediniz? (Proxy, farklı header, login/oturum açma denemeleri vb.) Varsa network sekmesinden veya ekran görüntülerinden örnek request/response detaylarını ekleyebilir misiniz?