Merhaba. Python ile yazılım öğrenme yoluna atılmayı uzun zamandır düşünüyordum. Çoğu işlerimi halledip kendimi eve kapatabildikten sonra artık Python öğrenmek için kolları sıvadım. İstikrarlı ve disiplinli bir şekilde sıfırdan başlayarak Python öğrenmek isteyen ve bu süreçte birisiyle ilerlemenin daha verimli olacağını düşünenler varsa bana ulaşabilir, memnun olurum. Amacımdan bahsetmem gerekirse: Python'u öğrenerek yazılım dünyasına giriş yapmayı ve hobi olarak projeler geliştirmeyi planlıyorum. Tam olarak ne tür projeler istediğim net değil, her ne kadar kafamda bazı şeyler olsa da bunu akışına bırakıyorum. İleride daha da netleşecektir.
Sunabileceklerim şunlar:
-Eğer beraber ders dinlemek istemezsen her gün öğrendiklerimi detaylı bir şekilde sıkılmadan anlatabilirim.
-Daha iyi öğrenmek için tekrar mahiyetinde yapacağın anlatımları dinleyebilirim.
-Disiplini ve motivasyonu kaybetmemek için elimden geleni yapabilirim
-Kullandığım yazılı kaynaklarım var, bunları paylaşabilirim.
Beklentilerim:
-Aynı şekilde ben de karşımdakine tekrar mahiyetinde anlatımlar yapmak isterim.
-İstikrarlı ilerleyiş. Ben de bunu sağlarım.
-Küçük bahanelerle kaytarılması hoşuma gitmez. Bir şey o gün yapılmak istenmezse "istemiyorum" denmesi benim için yeterli ve geçerlidir. Fakat bu, sürekli bir şekilde tekrar ederek istikrara gölge düşürmemelidir.
Hepsi bu kadar. Aslında oldukça basit. Sağlam bir mental gerektiren bir süreç yalnızca. Tartışmanın altında konuşabiliriz ya da özelden daha detaylı konuşabiliriz. Sağlıcakla.
E-mail adresim: canefsan34@gmail.com