Electron.js ve EJS teknolojilerini kullanarak geliştirdiğim yenilikçi bir masaüstü uygulama projesi üzerinde çalışıyorum. Bu proje, kullanıcıların sesli ve yazılı mesajlaşma gibi gerçek zamanlı iletişim özelliklerinden kolayca faydalanmasını sağlayan, kullanıcı dostu bir arayüz sunmayı amaçlıyor. Hedefim, modern teknolojilerden yararlanarak performansı yüksek, güvenilir ve kullanıcı deneyimini ön planda tutan bir uygulama geliştirmek. Projeyi, Node.js, Socket.IO ve modern JavaScript gibi güçlü araçlarla destekliyorum.
Tasarım tarafıyla tamamen ben ilgileniyorum ve bu konuda sağlam bir altyapıya sahibim. Ancak projeyi bir üst seviyeye taşımak için backend geliştirme alanında deneyimli bir iş ortağı arıyorum. Özellikle Electron.js, Node.js ve Socket.IO gibi teknolojilerde uzmanlaşmış, API geliştirme ve gerçek zamanlı iletişim sistemleri üzerine çalışmış bir geliştiriciye ihtiyacım var. Problem çözme becerisi yüksek, yenilikçi düşünen ve projeye değer katma konusunda istekli biriyle çalışmak istiyorum.
Projenin tüm maddi giderlerini ben üstleniyorum. Sizden yalnızca teknik bilginizle geliştirme sürecine katkıda bulunmanız bekleniyor. Eğer masaüstü uygulama geliştirme ve backend teknolojileri konularında uzmanlığınız varsa ve bu heyecan verici projede birlikte çalışmayı düşünüyorsanız, lütfen iletişime geçin. Güçlerimizi birleştirerek bu projeyi başarıya ulaştırabileceğimize inanıyorum
https://wa.me/905514902371