selam degerli insanlar benim 16 yasim var yazilima yeni basladim e ticaretle ilgilenyorum 8 aydir, araba markasi kurmak istiyorum gelecekte kendimi nasil gelistirebilirim hem araba muhendisi hem yazilim muhendisi olup siyasetci olmak istiyorum kendimden demek olursa kitap okumayi severim arkadasim hic yok cogu benden nefret ediyor hickimse konusmek istemiyor hep dislayorum okulda ogretmenlerinde benden nefret ettigin dusunyorum hep kotu davrayodular benle bende okuldan ciktim hep yasca buyukler beni dovyodu hep zorbalanyordum diye hemde biraz cirkinim ondanmi arkadasim yok hic anlamyorum , dunyayi kurtarmak istiyorum zengin olursam hickimseye gostermem zaten gosterisi hic sevmem topluluktanda nefret ederim parlak esyalardanda nefret ederim cok sestende nefret ederim paartilerdende nefret ederim kadinlardan ailemdekilerden baskalarindanda nefret ederim cinselliktende nefret ederim cogu benim deli oldugumu dusunyor acaba bende sikintimi var ben acaba delimiyim yorumda belirtirseniz sevinirim saygilar