Öncelikle merhabalar , hayırlı akşamlar / hayırlı sabahlar / hayırlı işler dileyerek sözlerime başlamak istiyorum.
Kendi cihazlarım üzerinde kullanacağım bir android uygulama yaptırmak istiyorum. Uygulama türü " mining " olup örnek bir muadili üzerinden ( apk bende mevcut ) görseller eşliğinde tarafımca işi kabul eden kişi / kurum / kuruluşlara taktim edilecektir.
Verdiğim bilgiler ve briefler dahilinde ( kendiside öneride bulunabilir , tereciye tere satma derdinde değiliz olmaz diyorsa yada şunu şöyle yapsak daha mantıklı derse bizde revizelere onay verebiliriz ) uygulamayı teslim edeceği tarih ve fiyat üzerine konuşulacaktır.
Saygı ve sevgilerimle
MFK
1) 
Örnek uygulama ve çalışan cihazlar fotoğrafta göründüğü gibidir. Uygulama evet güzeldir hoştur fakat benim için iyi ve kötü yönleri şöyledir.
Negatif yönleri
1)Kazım için % lik olarak bir ücret almasıdır.
2)Tek tür coin kazımına izin vermektedir.
3)Açık olarak pool ve cüzdan adresini göstermektedir.
( Saldırı almama ( kazım yapmama engel olmaya ) yada cüzdanımın brute force olarak sabote edilmesini istemiyorum.
4) Şahsıma ait max 10 çekirdek telefon mevcutken burada sadece 8 çekirdeğini çalıştırabiliyorum.
Pozitif yönleri
1) Kullanımı kolay , yabancı dil bilginiz ile sadece copy-paste ile kazıma başlayabiliyorsunuz.
2) Özel değer seçenekleri mevcut.
3) Yaptığınız ve yapacağınız her konuda uygulama tarafından bilgilendiriliyorsunuz.