Merhaba arkadaşlar,
Ben Ela Varkal, şiir dünyasında yolculuk yapan bir yazarım. Şiir yazmak benim için bir tutku, bir kaçış yolu ve içsel dünyamın derinliklerini keşfetmenin en güzel biçimi. Aşkın en saf ve derin duygularını yansıttığım aşk şiirleri ile kalbinizin en gizli köşelerine dokunmak istiyorum. Aynı zamanda, doğanın eşsiz güzelliklerini tasvir eden doğa şiirleri de sizlerle.
Yalnızca aşk ve doğa değil, bazen yüzümüzde tatlı bir tebessüm oluşturan komik şiirler de yazıyorum. Şiir, hayatın her anını yansıtabilen bir sanattır ve ben bu sanatı farklı konularla işlemekten büyük keyif alıyorum. Özellikle, kısa ve etkileyici 2 kıtalık şiirler ve biraz daha uzun ama bir o kadar vurucu 5 kıtalık şiirler de kalemimden çıkan eserler arasında.
Ayrıca, geleceğin sanatçılarının iç dünyasına hitap eden çocuk şiirleri yazmayı da seviyorum. Hayat bazen hüzünlü ve ayrılıklarla dolu olabilir, işte bu duyguları dile getirdiğim hüzün ve ayrılık şiirleri de okuyucularımla buluşuyor.
Edebiyatın büyülü dünyasında birlikte yürümek ve daha fazlasını keşfetmek isterseniz, tüm eserlerime enguzelsiirleri.com üzerinden ulaşabilirsiniz.
Sevgiyle,
Ela Varkal