JustBuse
Merhaba,
benim düstügüm durumu kritik degerlendirdiginiz icin bu durumdasiniz. Iste sorun da bu zaten bence. Ben bu durumu nasil lehime cevirdim biliyor musunuz ?..
Kullandigimiz ticket sistemine hemen internet baglantimin calismadigini ve internet baglantili islerin durdugunu bildirdim gerekli departmanlara. Patrona direk email attim. Giderilmemesi halinde calismanin durdugunu ve buna göre islerin verilmesi gerektigini belirttim. Teknik servise verilen islerin ve attiklari terin haddi hesabi yok. Cünkü herkesin interneti varken benim olmamasini virüs ya da saldiri olarak belirttim. Neredeyse tüm günüm bitti. Kahvemi icerek tabii ki.
Yine ayni sekilde verilerim silindigi sunucu icinde ayni seyi yaptim. Ekran görüntüleriyle Ticket sistemine girisini yaptim hemen. Ortalik karisti. Ben rahatca ve keyifle kahvemi yudumlayip islerinin bitmesini bekledim.
Uzak baglantimi sabote ettiklerinde de ayni durumu ticket sistemiyle ve ekran görüntüleriyle hallettim. Hemen anlasmali firmalarin aranmasi, IP degistirmeler, SSL/TLS degistirmeler ve ekstra masraflari oldu firmaya. Hatiri sayilir ödemerdir bunlar bu arada. Teknik servisin saatlerce bosa calismasini yine keyifle ictigim kahveyle izledim.
Bana yönlendirilen bütün telefonlari cevaplayacagimi yine ticket sistemiyle ve arayanlarin ekran görüntüsüyle firma sahibine kadar bildirdim. O gün ögleden önce bir satir kod yazmadim. Yazmamda. Telefonlara baktim, keyifle kahvemi ictim, telefondan youtube videolari filan derken yapamadigim islerin zararini, gecikmesini de ayrica yöneticime bildirdim. Hersey ispatli, yapilacak birsey yok. Yapan kisi/kisiler belliydi. Ve onlarin yaptiklari da calisanlar tarafindan farkedildi.
Sonuc : Keyifle ictigim kahvem, bosa gecen zamanda ayaklarimi uzatip keyif catmam. Disari temiz havada yürüyüs.. Stres mi ? Cokta umrumdaydi..
Kendinize yapilani dürüstce ve oyunun kurallariyla lehinize cevirin.
Saygilarimla