MobilyacialiMobilyaci merhabalar smsactive sitesinden py kodu ile toplu numara almaktayım ama program bazen bu hatayı veriyor ustalarımdan ricam yardım edermisiniz An error was encountered while retrieving the phone number: list index out of range. Retrying.
Halil Han BADEM MobilyacialiMobilyaci Merhaba, Mevcut numaradan daha fazla numara çekmeye çalışıyor. Numara alırken toplam numara sayısını kontrol ettirmenizde fayda var.
MobilyacialiMobilyaci Halil Han BADEM yok hocam numara adetini düşürüyorum ülkeleride değişiyorum bu hata ayda bazen bir iki kere oluyor bakıyorsun kendi kendine 1-2 gün sonra düzeliyor saçma bir durum smsactive mail attım bize böyle bir hata şikayeti gelmedi dedi sizin yazılımınızla alakalı diyor ama neden 1-2 gün sonra düzeliyor
Halil Han BADEM MobilyacialiMobilyaci Log tutabilirsiniz. Eğer API sistemlerinde numara sayısı (vardı büyük ihtimalle) varsa her istekte bunu sorgulayıp log olarak kendi sisteminize yazdırın. Eğer numara var gözüküyor ama cevap hatalı geliyorsa direkt gelen response logunu desteğe iletin. Daha somut bir talep oluşturmuş olursunuz. Sistemden dönen mesaj olduğu için bu şekilde iz sürmek gerekir.