Yazılım Topluluğu'na Merhaba,
Firmamız Türk SEM için Müşteri Yönetim Yazılımımızı geliştirmeye karar verdik. Müşteri yönetim yazılımımız şu temel özelliklere ihtiyaç duymaktadır.
- Admin Paneli, Müşteri Paneli
- Admin panelinden müşteri yönetilebilecektir. Müşterilere toplu Mail ve SMS atılabilecek, Destek sistemi olacaktır.
- Müşteri panelinde SEO çalışması yapılan sitede ki değişiklikler yer alacaktır. Şu an biz hali hazırda sıra bulucu aracımızda müşterilerimize konumlarını veriyoruz. Fakat; bu konumlar günlük DB'ye yazılacak ve yükseliş / düşüşler görüntülenebilecektir. Müşteri "görüş bildirme / destek sistemi" üzerinden kendi özel SEO uzmanı ile etkileşime geçebilecektir.
Aslında tam olarak kusursuz bir SEO Müşteri Yönetim Yazılımı istiyoruz. Şu an hali hazırda sıra bulucu yazılımlar üzerinden sıra kontrolü otomatik yapılıp DB'ye yazdırılacak.
Yeni Müşterimiz Ol kısmından ise firma üyeliği oluşturulabilecek. Site kaydetilecek ve ilgili firmaya teklif panel üzerinden sunulacaktır. Firma kabul ettiği an çalışmalar başlayacaktır.
Raporlar Hak.
Teknik SEO
On Page SEO
Off Page SEO
3 ayrı başlık altında raporlar PDF olarak sunulacaktır. Rapor kısmında "Bu Ayki SEO Uzmanınız Görüşü" kısmı da bulunacaktır.
Bu çalışma için fiyat tekliflerinizi bilgi@turksem.com adresine bekliyorum.
İyi çalışmalar.