Merhabalar, ben asp.net mvc 5 ile oluşturulmuş iki sistemi birbirine entegre etmeye çalışıyorum. çalışan takip sistemi ile erp farklı projeler, benim yapmak istediğim erp sisteminin içine çalışan takip sistemi kurmak , ve login bilgileri olmaksızın erp sisteminin kullanıcı ataması ile sisteme girilebilmesi, bunu yapmaya çalıştığımda hep bu iki hatadan biri ile karşılaşıyorum ; Bu nesne için parametresi olmayan oluşturucu tanımlanmamış.
Açıklama: Geçerli web isteği yürütülürken işlenmemiş özel durum oluştu. Lütfen hata ve kod içinde kaynaklandığı yer hakkında daha fazla bilgi almak için yığın izlemesini gözden geçirin. Özel Durum Ayrıntıları: System.MissingMethodException: Bu nesne için parametresi olmayan oluşturucu tanımlanmamış.
ya da Kaynak Hatası Satır 1: <%@ Application Codebehind="Global.asax.cs" Inherits="projenamespace.MvcApplication" Language="C#" %>
Kaynak Dosya: /global.asax, bunu düzenlemek için nasıl bir yol izleyebilirim ya da bunu yapabilmek için başka tavsiyeleriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.