Ledenav
Öncelikle uygulamanın tam sürüm olmadığı bilgisini vermeliyim.
Şuanda mağazada yayınlanan 101 adet tema var fakat siz bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Bunun nedeni yarısına yakınının zararlı içeriğe sahip olması. Bu temalar kan, şiddet veya rahatsız edici öğelerden herhangi birisini içeriyor olabilir. Dolayısıyla uygulamanın varsayılan olarak gelen hâlinde bu içerikleri göremezsiniz. Şuanda ayarlar kısmı geliştirilme aşamasında fakat zararlı içeriğe sahip temaları görebilmek için ilgili ayarın açılması gerekiyor. Aşağıda bununla alakalı bir görsel paylaştım, bakabilirsiniz.
Mağazanın yetersiz kaldığı yerler elbette olacaktır fakat gerek benim gerekse topluluğun burada tema paylaşması için gerekli altyapı zaten hazır. Sadece uygulamada yine kullanıcıların kendi temalarını oluşturabilmesi için gerekli kısım bitmiş hâlde değil. Çünkü daha öncelikli olarak arayüzün bitmesi için yoğun çaba sarf etmekteyim.
Şuanda GitHub veya Microsoft Store'de yayınlanmış hâlinden daha yeni bir sürümü test etmek isterseniz aşağıda yine buna yönelik bir yol haritası gösterdim.
Buradaki adresten arada bir yeni sürüm var mı diye kontrol edebilirsiniz.
Buradaki paketler GitHub veya Microsoft Store'den daha güncel olacaklardır. Bunun nedeni test kullanıcılar için burayı kullanıyor olmamdan kaynaklanıyor.
Hangisinin en yeni sürüm olduğunu dosya adlarının son kısmına bakarak anlayabilirsiniz. Örneğin:
Sucrose_Bundle_.NET_8.0_x64_23.9.6.0.exe buradaki 23.9.6.0 sürüm numarası. 23 Yıl, 9 Ay, 6 ise günü belirtmekte.
NOT: Eğer hangisini indireceğinizi bilmiyorsanız, dosya adında ".NET_Framework_4.8" olan bir paket dosyasını indirebilirsiniz. ".NET_8.0" içeren bir paketi kurmaya çalıştığınızda, bilgisayarınıza ek bir kurulum daha yapmanızı isteyecektir.