Merhabalar kişisel bilgilerimi sunmadan yazıyorum ancak içerikten dolayı en azından şunları paylaşmalıyım Bilgisayar Mühendisliği okuyorum yaşım 21 . Mobile Geliştirici olma yolunda hedeflerim var. Şuan için giriş seviyesindeyim yaklaşık bir aydır uğraşıyorum. Şuan için aynı alanda yol arkadaşı bulsam dahi (kendim gibi) doğal olarak birbirimizden faydalanamayız daha doğrusu bilgi aktarımı düşük olur , nihayetinde kimse kendisine ayak bağı aramaz ancak birbirimize Eğitimler Kurslar Bootcampler Seminerler Alandaki önemli kişiler vb kaynakları birbirimizle paylaşabiilir, seviyemizi takip edebilir ve beraber küçükten büyüğe projeler gelilştirebiliriz . Belki zamanla dostluk kurar ve ekip olma yoluna kadar ilerleyebiliriz . Yarının ne vereceği belli olmaz bildiğiniz üzere. Lütfen sizin de böyle bir arzunuz arayışınız varsa ya da tanıdığınız arkadaşınız varsa (aynı arayışta olan) cevap veriniz size ulaşabilecegim herhangi bir iletişim bilgisi yazabilirsiniz. Vaktinizi çaldığım için kusura bakmayın iyi günler.