Dostlar öncelikle herkese selamlar.
Forumda bulunan "Yazılıma Nereden Başlamalıyız?" başlık içeriğini okudum ve yazarına da teşekkür ederim. Fakat benim sorum direkt olarak eğitim kurumları hakkında. 42 İstanbul başarılı olunması halinde öğrencilerine %100 istihdam sağladığını iddia eden bir kurum. Öncelikle hali hazırda burada eğitim alan ya da eğitim görmüş birileri güncel durumu hakkında bilgi verebilir mi?
Ben İstanbul Adalar bölgesinde ikamet ediyorum. Ve adalarda bulunan 2 otelin personel, resepsiyon, rezervasyon sorumlusu olarak çalışmaktayım. Lakin bir süredir yeterliliğimi sorguladığım ve kendimi geliştirmek için bir takım alanları araştırma aşamasında olduğum bir dönemdeyim. Nihayetinde yazılım alanında kendimi, bir firma ya da proje/projelerde çalışabileceğim seviyeye gelecek kadar geliştirmeye karar verdim. İlk karşıma çıkan fırsat ise 42 İstanbul oldu. Fakat henüz çalışıyor olmamdan sebep, bu eğitim sürecini bir de kurs alarak pekiştirmeyi düşünüyorum. Anadolu yakasında "şu kursta eğitim aldım çok memnunum" veya "şu kursa göz atabilirsin" şeklinde önerilerinizi ve hatta bunun dışında bu alanda gelişmeyi kendine yol edinmiş bu dostunuza önerilerinize açığım.
Sevgiler Saygılar, herkese iyi forumlar dilerim.