Merhaba,
Çalıştığım kurumda temizlik malzemelerinin stok bilgisini takip etmek istiyorlar ama süre kısıtlaması yapmaya çalışıyorlar ben de başka bir işle uğraşıyorum bununla vakit kaybediyorum, hazır şablonlara baktım ama tam olarak aradığımı bulamadım. C# da daha bilgiliyim ama kendileri de müdahale edebilsin diye Excelde yapmaya çalışıyorum VBA kodlarını da unutmuşum çok uğraştırdı sonuca ulaşamadım.
Şöyle bir şey düşünüyorlar:
Stoktaki ürünlerden kaç adet olduğunu görmek istiyorlar uzun bir stok listem var, geçmiş Stok bilgisini de görmek istiyorlar örneğin 1 hafta önceki stok bilgisi. Bir de şubelere hangi tarihte ne kadar temizlik malzemesi gönderildiğini takip etmek istiyorlar.
excelde örnek şablon bunu buldum bunun üzerinde uğraşıyordum ama bu sayfaya buton ekleyip vba ile başka sayfaya aynı günün tarihindekileri butonla bilgileri kaydederim dedim beceremedim 😃 Stok cinsi gibi bir sütun daha ekledim adet mi neyse yazsınlar diye.
https://templates.office.com/tr-tr/yeniden-sipari%C5%9Flerin-vurguland%C4%B1%C4%9F%C4%B1-stok-listesi-tm02802349
Bunun gibi istediğim şeylerin olduğu excel şablonu var mı bildiğiniz, kullandığınız?