Merhabalar,
Unity oyun geliştirme tecrübesi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Yaklaşık 3-4 aydır boş zamanlarımı ayırdığım oyun projemde çözüme ulaşamadığım bir sorunla karşı karşıyayım. Proje dosyasını yedeklemek amaçlı içerideki Library klasörünü sildim. Bu işin ehli tarafından önerilen bir yöntem. Çünkü Library klasörü fazlasıyla yer kaplıyor, yedeği herhangi bir ortama aktarmak zorlaşıyor.
Bu klasör projeyi Unity ile açtığınızda tekrardan oluşturuluyor ve içerisine dll dosyaları tekrar aktarılıyor. İşin normali bu. Ancak benim projemde aktarılan dll'ler eksik. Ne yaparsam yapayım eksik. 2020, 2021, 2022 Unity versiyonlarını tek tek baştan kurup denedim hep aynı dll'leri getiriyor. İhtiyacım olanları bir türlü aktarmıyor. İhtiyacım olan dll'ler asıl Unity klasöründe farklı farklı konumlarda var. Ancak ben o konumdan kendi projeme transfer etsem de bunu ne Visual Studio ne de Unity algılayabiliyor.
Sorun belki projemdedir dedim, sıfırdan proje açtım ama fayda etmedi. Yeni projede de dll'ler daima eksik. İşin içinden çıkamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
İşte eksik olan DLL dosyalarından bazıları(resmin sağ tarafında);