Merhaba,
Yazılım, programlama, kodlama vs gibi konularda hiç bir bilgim yok o yüzden teknik terimler yerine basit dille anlatmam lazım. Chrome DevTools konusunda bilgili olan birine ihtiyacım var.
Kısacası; SOURCES'ın altındaki dosyaları yeni bir sekmede açmak istiyorum.
https://www.bundesliga.com/en/bundesliga/clubs sayfasından örnek vereyim: Bütün Kulüplerin logoları SOURCES bölümünde, "top/www.bundesliga.com/assets/clublogo" dosyasında yer alıyor.
"/assets/clublogo" dosyasını "aç" yapınca ortada pencere açılıyor. Ama ben dosyanın içeriklerini ayrı bir sayfada veya JSON sayfası olarak görmek istiyorum.
Amacım, bu dosyadaki değişiklikleri veya güncellemeleri, SiteDelta, PageProbe, Visualping benzeri uzantılar ile takip edebilmek ve bildirim ile haberdar edilmek. DevTools bölümü için chrome uzantısı kullanılamadığı için, dosyaları bu uzantılar ile takip edebileceğim bir sayfaya ihtiyacım var.
Bu TOP'un altındaki dosyaları nasıl açabilirim? Yoksa bunun için bir yazılım veya kod mu yazılması lazım? Ya da hiç birine ihtiyac duymadan, o dosyalardaki değişiklikleri anında haberdar olabileceğim bir yöntem var mı?
Anlayacağınız teknik terimler kullanmadan anlatabildim mi bilmiyorum. Ben yazarken zorlandım ama umarım anlatabilmişimdir.
DevTools hangi programlara dilidir bilmediğimden, öylesine bir kaç tanesini seçtim artık kusura bakmayın🙂
İyi pazarlar.
Merve