Ledenav 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı okumak Sizce nasıl? Yada dikey geçiş ile bilgisayar mühendisliği okumak. Dgs geçiç Zor mu? Ayrıca atama ve bölüm zorluğu nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim.
Halil Han BADEM Ledenav Kendini geliştirirsen iş bulabilirsin Herkes 4 yıllığa tamamla diye baskı yapar DGS kolay, kolay olduğu için herkes yapabiliyor bu yüzden iyi bir sonuç çıkarmak gerek. DGS ile geçiş yaptığında 2 yıl devam etmiyorsun ya 3 yıl ya da tam mühendislik (4 sene okuyorsun). Bu yıllar aldığın dersler ile çakışmasına bağlı kısaca. Atama kelimesini Türkçe'den çıkarmak gerek bence, şu an böyle bir şey yok devlet tarafında. Bölüm zorluğu sadece kısa sürede çok bilgi verme çabasına girdikleri için bir süre sonra "ula ula nereye geldik" moduna girebilirsin. Kısaca eğer bir an önce başlayıp DGS ile devam etmeyi düşünüyorsan güzel bir seçim olacağını düşünüyorum.
Ledenav Halil Han BADEM Peki hangi üniversite olduğu fark eder mi? Birde eğitim iyi değil diyorlar. Üniversiteyi başka bölüm tercih edip Udemy gibi kurslardan faydalanmak daha yararlı olur mu? Sonuçta devlet tarafında iş bulmak zor.
Halil Han BADEM Ledenav Farketmez bu bölümde. Belli başlı üniversiteler var. Eğitim önlisansta iyi değil demek belki yanlış olur. Yetersiz demek daha doğru. Zaten 2 senede anlatılabildiği kadar anlatılabiliyor. Udemy eğitimin %2 veya %3'ünün kapsar. Önemli olan proje geliştirmek.