Ahmet33 Merhaba ben pyhton öğrenmeye başladım bana önerebileceğiniz türkçe video serisi varmıdır 2-pyhton öğrenirken intarnet sitelerinden okuyarakmı yoksa video dan dinleyerekmi öğrenilir
SerhatSHN Ahmet33 Ben Bu ikisini yaparak öğrenmeye başladım sonra zaten projelerine göre modül arayacaksın . PDF : .https://dosya.co/9vpi15g2kjrq/python-istihza.pdf.html Youtube : .https://youtube.com/playlist?list=PLIHume2cwmHehcxQE1XZieL21syR3m3tR.
yyami Standart cevabı olmayan bilimsel bir soru.Herkesin hafıza/anlama tarzı farklıdır.Ben görsellerden(video,resim vb.) daha iyi ve hızlı anlıyorum.Okuyarak çalışmak zor geliyor ama video vs. yetersiz gelince yazılı kaynağa başvuruyorum. O yüzden bu sorunun cevabı sende saklı
__bedrierol__ İlk başta tabiki video veya yazılı bir kaynaktan öğrenmen lazım ama bence en iyi öğrenme yolu bir proje yapmaya başlayarak olur. Bende ilk başta çok video izledim falan ama videolar gittikçe kendini tekrar ediyor. kendin program yazmaya başlayınca ortaya çıkan hataları araştırarak çözmeye çalışırsan daha iyi olur bence.
SerhatSHN __bedrierol__ ilk video izle sonra oku çünkü bizim ülkenin %80'i okuduğunu anlamakda zorluk çekiyor. Gelgelelim okuyarak öğrenmeye çalisirsan hemen sıkılırsın. 1- video izle 2- pdf oku veya kitap
Arif-RYG Şahsi fikrimi belirtecek olursam. İzleyerek öğrenirseniz en az verimi, okuyarak ve deneyerek öğrenirseniz maxsimum verimi alırsınız. Çünkü işin içine okuduğunu anlama özelliği de girdiğinden videoda kişinin bulduğu herhangi bir kısa yol çözümü değil de kendi bulduğunuz yöntemle bir problemi çözmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Ve buda gelişiminize artı yönde etkileyecektir. Kendi kendinize yöntem bulmanız ilk başlarda zor olacak çünkü bazı şeyleri ezberlemeliymişsiniz gibi hissedeceksiniz. Eğer hissinize yenik düşerseniz nerede ne kullanmanız gerektiğini bilemezsiniz. Öğrenmenin bir diğer yolu da diğer insanların problemlerini çözmek. Çözebilmek için önce internette benzer sorunlar hakkında araştırma yapacaksınız, insanların yazdığı kodları inceleyecek yabancılık çektiğiniz veya ilk kez gördüğünüz kod parçacığının anlamına bakacaksınız. Bakarken gelişeceksiniz. Okuyarak öğrendiklerinizi boş bir sayfaya yazarak çalışacaksınız.
ekremsenturk Programlama yazılan bir şey. Video da izlesen, izlediklerini okuman gerekecek. Oku, oku, oku, daha çok oku.