Halil Han BADEM Evett 🙂) tam olarak istediğim bu çok teşekkür ederim bir çok yerde anlatmaya çalıştım kimse yardımcı olmadı iyi ki kayıt olmuşum çok sağolun aynen dediğiniz gibi mesela kendi çapımda planlarım var
Bir tane oyun modu yapıp hem lisans hem de indirdikten sonra havayı karart havayı aydınlat gibi şeyleri exe çalıştıktan sonra girilecek veriyi webden alıp ona göre anlık değişiklikler uygulasın istiyorum
veya bir temizlik firması için
Müsait temizlikciler
Konum a yakın temizlikciler gibi sitede anlık olarak eşleşme sağlayan ve ödemeyi kredili sistem ile satın al diyip
o kişiye müşteri evinin konumu gitmesi ve havuz sisteminde paranın durup ardından temizlik işinden sonra her iki taraf onay verip paranın iş yapana komisyon dahilinde geçmesi gibi yani sitede otomasyon bunları sağlasın sadece istemiştim
hani hiçbir insan eli değmeden bunu yapan şeylere çok ihtiyacım var kafamda fikirler var tabii başarabilirsem her konuda teknik servis gibi vsvs
Tasarım kısmını nasıl hallederim bilmiyorum html css fazla bilgim yok 🙁 ama sanırım onlara da göz atmam gerekmekte
Çok teşekkür ederim tekrardan elbette bir anda yapamam bunları fakat yol çok önemli sağolun