hapless11 23 yaşındayım ve işim gereği boş zamanlarım çok fazla oluyor. Bu zamanı değerlendirmek ve kendimi yazılım yönünde geliştirmek C# ve Unity öğrenmek istiyorum ve insanlara ulaşmaya çalışıyorum. Başlangıç seviyesindeyim ama programlama mantığını biliyorum. Birbirimize destek olacağımız bi şeyleri beraber yapıp sevineceğimiz insanlara ihtiyaç duyuyorum. Bu konuda benim gibi olanlar benimle iletişime geçerse sevinirim. İyi günler diliyorum.
brsozkan55 Merhaba yaşım biraz küçük olabilir ama büyüklerime saygılıyım ve kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum 15 yaşındayım buarada istersen çalışabilirizi.
SerhatSHN brsozkan55 Yazılımın yaşı alakadar etmediğini ben @Rayberk den öğrendim 🙂 herif 14 - 15 yaşında ama biliyo yağni. yaş konusunu kafanıza takmayın. @Rayberk yanlış bilmiyom demi la 😄
imgnk brsozkan55 Bir şeye karşı ne kadar azimli, hırslı, sabırlıysan ve belli bir hedefin olup kendini geliştirmek istiyorsan tüm bunlar yaş için hiç önemli değil. Önemli olan burada senin çaban, fedakarlıkların ve hedeflerindir.