Ledenav Yaay: yaay.com.tr Freelyshout: freelyshout.com Bizim Sosyal: bizimsosyal.com/ Dio: dio.onedio.com Salyap: www.salyap.com Kikirde: kikirde.com Aynen: aynen.biz Simitsi: www.simitsi.com Fotvid: fotvid.net Paylasio: paylasio.tc/ Paragraf: www.paragrafapp.com Ellam: ellam.net Dumanlaa: dumanlaa.com YuyuMedia: yuyumedia.tk Film , Dizi , Kitap Üzerine; 1000Kitap: 1000kitap.com Raf: appraf.com Charmy: charmy.app Folo: www.foloapp.net Dedirten: www.dedirten.com Tabi daha çok fazla var. Bunları ekleyebildim. Hepsinin Android Uygulaması var. İOS uygulamalarından haberim yok. Bildikleriniz varsa ekleyin.
tunc yaay kullanıyorum ama diğerleri hiç deneyimlemedim. yaay da kendini geliştirmeye devam ediyor bakalım nereye kadar ilerler
Ledenav Komşu: komsuapp.com Komşu, mahallenizdeki herkesle bağlantı kurmanızı sağlayan komşuluk ağıdır. 〰️ Swoqy: swoqy.com Alışverişin sosyal medyası
Halil Han BADEM MagfiApp Ek olarak tanıtım bölümünde konu açabilirsiniz. Detaylı anlatım ile daha çok katkımız olsun 🤟
Ledenav Eğlenceli bir Yerli Sosyal Ağ Fenomen: www.fenomen.com Fenomen, yaratıcı videolarınızı tüm dünya ile paylaşabilmenizi sağlayan ve diğer yaratıcıların videolarını izleyebileceğiniz bir platform. Burada profesyonel ekipmanlara ihtiyacınız yok!
Ledenav BOOM: boomturkey.com Görsel ve video paylaşmaya olanak tanır. Sıralamalarda yükselmenize, puan kazanmanıza ve para kazanmanıza da fırsat verir. 〰️ Mahal: joinmahal.com Mahal arkadaşlarınla & diğer insanlarla sesli odalarda konuşabileceğin bir ortam
Rayberk Ledenav Tüm tartışmalarda arka arkaya yanıt eklemektense düzenleyebilirsiniz (şuankiler kalabilir ileride yapmaya devam etmeyin)
Ledenav Rayberk Aslında tarihe göre bunu yapmak istiyorum. Yani aynı gün eklediklerimin içerisindekileri düzenlemeyi. Farklı gün ise yeni cevap. Tabi bundan sonra eklersem. Bir de telefon düzenledikçe donuyor. Eski olduğu için.