bigoo Sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim şimdi bir blog sitesi scripti buldum diyelim bunu kurmak ve google da arama yerinde çıkmasaı için hangi araçları kullanmalıyım ve hangi programları ve sunucu host vesaire mi kiralamalıyım bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Halil Han BADEM bigoo Siteyi yayınladıktan sonra haber eyle; inceleyip değerlendirme yaparız sonra yol gösteririz 😉 Sunucuya gerek yok bir hosting bile işini görür.
Rayberk Web domain alabilirsin ve buna bir hosting bağla sonra SEO için detaylar bak SEO googleda çıkma değeri
bigoo Rayberk teşekkürler seo abi bütün bunları yaptıktan sonra google da çıkan bir site olabilir değil mi
ybsdu Blog ve Web sitelerinin kurulumundan sonra popülerliğini artırma adına en önemli çalışma SEO'dur tabi seo yapmak için seo nedir hangi yollar izlenmelidir bilgisine sahip olunmalıdır.
Halil Han BADEM ybsdu Yav bilader tanıtıma izin veriyoruz da bu kadar konudan bağımsız bir tanıtım olmaz. Adam gibi konu açıp destek isteyin; zaten üyelerimiz desteğini esirgemez... Etik olmayan davranışınızdan dolayı link kaldırıldı.
ybsdu Teşekkürler asıl amacım bu değildi. Açılan konu başlığı dahilinde yardımcı olmaktı. Yanlış anlaşılmak istemem. Teşekkürler.