Herkese merhaba öncelikle.. )
Ben yeni başladım. Hedefim WEB üzerine olduğu için HTML ile karar kıldık ilk adımımızı atmaya. Daha yolun en başındayım. Bunun için takıldığım bi soru var. Absürt kaçabilir kusura bakmayın..
Soruma gelecek olursak: Resimde de görüldüğü üzere bu çalışmayı yapıyordum. Ama bu çalışmayı yapan şahıs ilk etiketini açtığında ( çorbalar) ikinci sırayı yazmıyordu ( ana yemekelr). İlk önce çorbalar kısmında bidaha alt liste açıyordu öyle işlemine devam ediyordu. Bu hem Ana Yemekler kısmında da hem de Tatlılar kısmında da böyleydi ( Ana yemeklerde sebzelileri açtı etlileri yazmadan direk sebzeliler için bi alt kısım daha oluşturdu). Ama benim kafam öyle çok karıştığı için ben her şeyi kısım kısım hallettim. Yani ilk sıralı listeyi açtım çorbalar, ana yemekler ve tatlılar hepsini yazdım sonra çorbalara gldim o kısmı hallettim sonra ana yemeklere geldim orda sebzeliler ve etlileri yazdım sonra sebzelilerin içini doldurdum. Ama videosunu izlediğim şahıs ( kaliteli kendisi) öyle yapmamızı söylüyordu. Şİmdi kafamdaki soru anlaşılır. Ben kendime kolay gelen yöntemle yapsam sıkıntı olur mu? Çünkü daha yeniyim. Yani bilmiyom belki ilerde bu durum beni zor duruma sokar. Alışkanlığımı değiştirim mi? Yoksa ilerde sıkıntı olmaz mı?
Sorunun ne kadar dandik olduğunun farkındayım. Ama öğrenmeye de mecburum. Teşekkürler şimdiden🙂