ozzan Merhabalar, yazılım alanına adım atıp kendimi geliştirmek istiyorum hangi kaynaktan hangi videolardan bakarsam bakıyım kafam dahada karışıyor lütfen yardımcı olur musunuz? Yazılıma nasıl başlamalıyım? Hangi dilden başlamalıyım? Nasıl çalışmalıym?
Halil Han BADEM ozzan Merhabalar, kendinizi hangi platforma yakın hissediyorsunuz? Mobil Masaüstü Web Sizin zevk alarak yapmanız gerek bu işi ilk olarak yaptığınızda zevk alacağınız alanı seçmek gerekir.
harezmi Sorunuzun cevabı detaylı olarak verilmiş https://yazilimtoplulugu.com/d/752-yazilima-nereden-baslamaliyiz
emrhnerbay Öncelikle Algoritma yeteneğini geliştirmelisin. Harvard üniversitesinde verilen bir eğitim var ; CS50x. Harika bir temel oluşturabilirsin. İngilizcen iyiyse kendi sitesinden bak. KODLUYORUZ bu eğitimi türkçeleştirmiş. İstersen ordan bak.
ekremsenturk Google daima yardımcı oluyor aslında. Sadece doğru terimi girin yeter. Meselâ: Programlama dersleri. programmming for kids. Programming for absolute beginners. Programming for dummies. Programming tutorials. v.s. Doğru aramaya doğru sonuçlar çıkar. Ne aradığınızı önce kendiniz bilmelisiniz.