SerhatSHN @Halil Han BADEM Halil hocam öncelikle s.a; ben kali linuxda hack programlarını kullanmayla alakalı tartışmalar başlatsam sizin için bir sıkıntı çıkarmı site domainleri ve marka içermiyecek şekilde ? Görüşlerinizi almak istedim, #iyi akşamlar 😃
Halil Han BADEM SerhatSHN Merhaba, yazılım alanında her konu mübahtır. Sorun yok. Siber Güvenlik alanında istediğin konuyu açabilirsin. Sorun olursa müdahale ederiz zaten 😀 Şimdiden eline sağlık.
SerhatSHN Halil Han BADEM Yanıt için Teşekkür Ederim , unutmadan birşey daha danışmak isterim ben kurallara baktımda büyük harf kullanmak yasakmış sanırım, ben tartışma başlıklarını genelde büyük harfle başlıyom yoksa sadece full büyük harf yazıncamı sıkıntı çıkıyo ? İyi Akşamlar
Halil Han BADEM SerhatSHN Tekrar merhaba, tüm harfleri büyük harfler yazmak sanal alemde bağırmak anlamına gelir. Bu yüzden de kurallarda bu madde mevcuttur. ⚠️ Hatalı Kullanım: C# SORUSU 🆗 Doğru Kullanım: C# Sorusu İyi akşamlar dilerim.
Rayberk Halil Han BADEM Merhaba öncelikle iyi akşamlar, Sıralamadaki 1. kişiye ödül en acaba? veya ilk2 olmazmı? çünkü dün yoktu bugün var gibi oldu bir anda @SerhatSHN benle beraber 272 olmuş fırlıyor gidiyor epey çekişmeli olcak gibi
Halil Han BADEM Rayberk Merhaba, öncelikle soruları soru başlığında sorarsak daha iyi olur. Hediye konuda söylenildiği gibi Aralık ayında belirlenecek. Çok küçük bir hediye olmayacak tabii ki. Bir kitap seti veya daha farklı şeyler olabilir. Beklemede kalın. Çekişme iyidir 😄 Arkadaşlarınız varsa forumumuza davet edebilirsiniz tabii ki.
Rayberk SerhatSHN ben pes ediyorum açıkçası günde 3 post atıyosunuz ytde izlediğiniz tüm tutorialları atıyorsunuz net 1. sizsiniz
SerhatSHN Rayberk ben açıkcası bilmediğim birşeyi atmak istemem bildiğim kadar ve işe yarıyacağını düşündüğüm şeyleri atmaya çalışıyorum, @Halil Han BADEM birgünde, eğer fazla post atmak sıkıntı çıkartıyosa atmayabilirim Hocam.