Hey selam, benim aslında yapmak istediğim şey şöyle bişi;
Hedef dosyayı kodlarına göre açmak istiyorum, hedef dosya bunlar olabilir; exe,swift,dll,msi,txt,pdf,iso,zip,rar,jpg,png,mp3,mp4,gif,html,js,asp,php vs.. Bilemiyorum her tür dosya olabilir...(Açıkcası Apple ile aram yok codelarının Swift ile yazıldığını biliyorum sadece 😅 )
Hedef dosya tanımını, tam olarak anlatamıyor olabilirim,bunu yapabilmek için içeriklerine direk erişebileceklerim sanırım çok sıkıntılı olmazdı,fakat hedef dosyalarımın çoğunluğu code olarak, bunları alıp,dosyaya işlemek,işlem kaydını tutmaktan ziyade,kendi bir takım işlemlerimden sonra, tekrar yaratmak istiyorum, burda anlatmak istediğim bir exe dosyasını Windowsun normal kopyalama protokolü gibi düşünmeyin,ben dosyada oynama yapsamda,yapmasamda yine aynı türden dosyayı yazdırmak/yapmak/yaratmak istiyorum.(Tabiiki yaratmak Allaha mahsusdur 😁 )
Bu arada cracking ögesi baya ilgi çekici, güzel yazılmış, Öğretici olduğunuz için Teşekkürler @Halil Han BADEM , Benimle uğraştığınız için ayrıca teşekkür ederim.Beraberce ortak proje yürütmeyi düşünürmüsünüz? Cevabı hayır ise sorun değil ben bu çok açık konuşmadığım konu hakkında biraz daha uğraşacağım, Herhangi kimsenin ilgisini çekebilirsem, ve bu küçük proje ile ilgilenmek isterse bana bu sayfadan ulaşabilir.