Selimozmekik Benim bu konuda tek bilgim çok iyi çok fazla bilgim olmasada kod bloklarında iyiyim ve lego education yapabiliyorum ben bu işi böyle bildiğimiz yazılıma dökmek istiyorum böyle kodlarla web siteleri yapmak istiyorum nereden başlamalıyım? şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.
Halil Han BADEM Selimozmekik Merhaba, öncelikle hoş geldin dostum. https://yazilimtoplulugu.com/d/752 Bu yazıyı okudun mu? Bu konu için başlangıç bir yazı oluşturuldu değerli üyemiz @Spike tarafından. Okuduktan sonra fikir edinebilirsin. Aklına kalan soru varsa soru sormaktan çekinme 🥰
Rayberk Selimozmekik kod bloğu dediğin scratch gibi orda herşeyi eszbere bilmmen bi işe yaramaz lakin problem çözme algoritma yeteneğini hangi yazılım dili olsun herşeyle geliştirirsin algoritmanı Sonra benim önerimdir 3. plana al Web e başlayabilirsin eğer iyi bir düzeye gelirsen bende 8e geçtim lgsden sonra (364 gün sonra) bi ekip kurucam yaş gurupu 12-16 olucak beraber çok güzel 2-3 tane proje fikrim var kendini geliştir algoritmanı geliştir htmlyi çok sğalam öğren önerim codecademy.com ingilizce ama süper kaynak uygulamalı anlatım sonra sınav yapıyor sonra proje veriyor onu yaptırtıyor sonra css öğren youtube:online tutorials bu kanalı takip et javascript framework ve kütüphanelerinde kendini geliştir